Vacature bij MTV

Ik kreeg van Jasper Mittelmeijer een leuke vacature bij MTV doorgestuurd. Hieronder het integrale bericht: "Hey, Ik stuur deze mail naar iedereen die ik ken die mogelijkerwijs iemand zou weten voor deze vacature. Ik zou jullie bij deze willen vragen datzelfde te doen. Forward – bcc – als je wilt deze email naar mensen die … Continue reading “Vacature bij MTV”

Ik kreeg van Jasper Mittelmeijer een leuke vacature bij MTV doorgestuurd. Hieronder het integrale bericht:

"Hey,

Ik stuur deze mail naar iedereen die ik ken die mogelijkerwijs iemand zou weten voor deze vacature. Ik zou jullie bij deze willen vragen datzelfde te doen. Forward – bcc – als je wilt deze email naar mensen die je kent die interesse zouden kunnen hebben, of naar mensen waarvan je denkt dat die misschien weer iemand weten.
Dank daarvoor! Jasper

MTV ON AIR ZOEKT VERSTERKING.

Het mtv on air team is verantwoordelijk voor het produceren van promo’s, programma-vormgeving, en zendervormgeving voor mtv Nederland. Deels houdt het zich ook bezig met off air (print, events) en online.
Het team bestaat op dit moment uit Jeff – producer/vormgever, Lea – audiodesign, Henk-jan – editor, Martijn – animatie, Rob – stagaire, Jasper – coordinatie, en Danny – head of creative MTV.

Om dit team aan te vullen zijn we – per half/eind april – op zoek naar een fulltime producer/vormgever die creatief en redactioneel sterk is – waarbij de vorm volgt uit de inhoud, en die zelfstandig complete producties kan dragen. Dat betekent onder andere het aansturen van edits, animatie, audiodesign, illustratie, en te draaien live-action materiaal. Waar mogelijk intern, en waar nodig extern mbv freelancers of studios/bedrijven.

Hieronder, om een beeld te schetsen van waar on air zich mee bezighoudt, een overzichtje van de trajecten die op dit moment lopen:

Making the movie – programmavormgeving (binnenkort op zender),
coolpolitics – programma/event vormgeving,
lightswitch – vormgeving van de grafische overlay zoals cliptitling,
weekendbreaks – promotemplate vormgeving,
marathon – promotemplate vormgeving,
zomerzendervormgeving,
breakfastclub vormgeving, en promo’s voor programma’s als asian screen, brand new live, trailer park boys, een 6 uur blok-programmering, een 9 uur blok programmering, mtv goal, mtv making the movie, mtv movie competitions, barrio 19, 8th & ocean.

Dit betekent in de praktijk dat de producer/vormgever een aantal korte termijn / terugkerende opdrachten zal hebben plus 1 of 2 middellange termijn produkties, en dat er gezamelijk wordt gekeken naar projecten die er in de toekomst aan komen.

In de (nabije) toekomst is het de bedoeling dat de doelgroep van mtv opschuift van 13-19 jarigen richting 20-34 jarigen. Creatief betekent dit dat het werk best complex (moeilijk : ) ) mag zijn, en volwassen. Inhoudelijk goed werk / sterke ontwerpen hebben de voorkeur boven visuele chaos. Wat niet wil zeggen dat mtv niet een grote bek mag hebben. Graag zelfs. Maar dat we dan wel iets steekhoudends schreeuwen zeg maar.

Mail naar:
mittelmeijer.jasper@mtvne.com
Jasper Mittelmeijer
On-Air Coordinator MTV-NL

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.