Uitnodiging om online te brainstormen

Zin om even te brainstormen voor het goede doel? Marijke Krabbenbos organiseerde op het event eDay van Emerce een inloop brainstorm / ideeëncollecte voor het goede doel. Bezoekers werden gevraagd om even mee te denken met enkele stichtingen en goede doelen (vaak “start-ups”) die met weinig middelen hun werk moeten doen. Ook zij worstelen, net … Continue reading “Uitnodiging om online te brainstormen”

Zin om even te brainstormen voor het goede doel?

Marijke Krabbenbos organiseerde op het event eDay van Emerce een inloop brainstorm / ideeëncollecte voor het goede doel. Bezoekers werden gevraagd om even mee te denken met enkele stichtingen en goede doelen (vaak “start-ups”) die met weinig middelen hun werk moeten doen. Ook zij worstelen, net als in het bedrijfsleven, met vraagstukken rondom marketing, communicatie, verkopen en projectmanagement. Daarom het verzoek aan de eDay bezoekers (creatieven, marketeers, e-business mensen) om met zijn allen deze goede doelen een ideeënboost te geven.

De on-line ideeëncollecte staat nog open tot en met 21 september en hier op deze lijst wordt ook af en toe leuk gebrainstormd. Daarom ook aan jullie de uitnodiging om een steentje bij te dragen in de vorm van enkele ideeën. Vanaf de site van www.crealogic.nl kun je inloggen op de brainstorm.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.