13 oktober volgende Naamlooz

Vanaf 17 uur in café KAPTEIN en CO!!! Dus niet in Kobalt. Die hebben een reservering voor een borrel van 120 man, dat is niet zo handig voor ons. We wijken dus nog een keer uit naar Café Captein & Co, Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam. Route te voet / fiets: vanaf het C.S. ga je … Continue reading “13 oktober volgende Naamlooz”

Vanaf 17 uur in café KAPTEIN en CO!!! Dus niet in Kobalt. Die hebben een reservering voor een borrel van 120 man, dat is niet zo handig voor ons. We wijken dus nog een keer uit naar Café Captein & Co, Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam.
Route te voet / fiets: vanaf het C.S. ga je links de Prins Hendrikkade
op, je steekt de Gelderse Kade over en gaat rechtsaf de Gelderse Kade
op. De Binnen Bantammerstraat is de vierde aan je linkerhand. Op dit moment heb ik een stuk of 10 naamlozen die zeker komen. Aanmelden is niet nodig, maar als je nog mensen meeneemt (LEUK!) meld dat dan even dan kan ik onze reservering aanpassen. Het is vrijdag de 13e dus joepie, een geluksdag.

Vanaf november (10 november en 8 december) zijn we elke keer in KOBALT.
Tot 13 oktober dan!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

13 thoughts on “13 oktober volgende Naamlooz”

 1. Hoi Sanne, ik neem Dara Colwell mee, Amerikaanse die een dik jaar in Nld woont, zelfstandig onderneemster, schrijfster/journalist maar haar leven lekker aan het omgooien is. Groetjes Nynke

 2. LEUK we internationaliseren! Vorige keer een charmante spaanse en nu een amerikaanse. Kijk aan ik ben benieuwd. Tot dan, xx Sanne

 3. Ik las over de Captain&co meeting. Ik kom de 13e precies terug van een fijn reisje, maar ik ga gewoon proberen een staartje mee te pikken. Complimenten voor het initiatief!

  Bart

 4. Geweldig! Ik heb even zitten tellen en als iedereen komt, zitten we op 25 man! Ik heb de reservering dus aangepast en voor mensen die nu nog graag erbij zouden willen zou ik willen zeggen: 10 november zitten we in een iets ruimer café… Dus als je tot dan kan wachten…

 5. Jammerrrr, ik heb vrijdag de productie van De Kunst van het Cultureel Ondernemen. Dus ik borrel wel, maar met een hoogleraar en onze wethouder cultuur. En dat is natuurlijk bij lange na niet zo leuk als met een stel Naamlozen! Veel plezier Freitag! En graag tot de volgende keer.
  PS: Woe 1 november in the Mirror Centre de volgende SOP!.

 6. \0/ Ik ben er ook bij!
  Het stond al op de agenda en aanmelden niet verplicht maar meisie komt vrijdag naar mij toe en zal later op de avond even langs komen… Dus, ben ik te laat voor één introducé?

 7. Mijn stoel voor dit jaar gaat naar een ander, ik geef iedere vrijdag tot in de avond les op de academie in Rotterdam. Als de stoelen weer buiten staan ben ik terug. Veel plezier allemaal!

 8. @bas: succes met je event en maak het gezellig met de heren (of neem ze mee hihi).
  @Jasmijn: prima!
  @peter: oei! En je zal net zien dat er nóóit een naamlooz in de schoolvakanties valt! Jammerrrr

Comments are closed.