Naamloze: Nynke Rinzema

“Loop je vast in vragen of problemen op je werk, wil je meer perspectief of gewoon duidelijkheid in een situatie? Voor al die vragen (werk en prive) kun je bij mij terecht voor helderheid. In een uur tot anderhalf heb je helder inzicht in je situatie, je blinde vlek, je eigen rol daarin en dus de stappen die je kunt zetten om er iets mee te doen. Zelf doen maar niet alleen! is mijn motto. Voor een frisse wind en nieuwe beweging, bel me op Movente 06-21255184 of mail naar info@movente.nl. Meer informatie, een indruk van wie ik ben + foto vind je op www.movente.nl. Ik wens je alle succes en wijsheid.”

Nynke Rinzema

Wil jij je ook hier voorstellen aan je mede-naamlozen? Stuur mij dan een mailtje met een voorsteltekstje zoals hierboven en je logo en eventueel een fotootje.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.