Uitnodiging workshop Theatermethodiek

Nils Roemen en Marcel Ott nodigen ons uit voor een workshop Theatermethodiek: "OP het Natural Networking festival heb ik een hoop mensen gesproken die het leuk zouden vinden een workshop bij te wonen omtrent de theatermethodiek. Marcel en ik vinden het erg leuk jullie nu voor zo’n workshop uit te nodigen. 25 oktober vindt in … Continue reading “Uitnodiging workshop Theatermethodiek”

Topspot1

Nils Roemen en Marcel Ott nodigen ons uit voor een workshop Theatermethodiek:

"OP het Natural Networking festival heb ik een hoop mensen gesproken die het leuk zouden vinden een workshop bij te wonen omtrent de theatermethodiek. Marcel en ik vinden het erg leuk jullie nu voor zo’n workshop uit te nodigen. 25 oktober vindt in het Polanen theater in Amsterdam een open workshop plaats. Lijkt mij erg leuk als jullie erbij zijn. Om zo’n workshop optimaal te laten verlopen streven we naar een groep die niet groter is dan 15 personen. Laat dus snel even weten of je wilt komen.

Tijdens de workshop ervaar je hoe de theatermethodiek werkt en hoe deze tijdens onze trainingen wordt ingezet. Na een korte uitleg over de methodiek, ga je zelf op de vloer aan de slag met een aantal oefeningen.
Wij nodigen je van harte uit deel te nemen aan deze workshop.

Marcel en ik zien ernaar uit jullie 25 oktober te ontmoeten.
In de uitnodiging

tref je  een korte beschrijving van onze achtergrond, en een routebeschrijving voor het Polanen theater te Amsterdam. Wij raden je aan met openbaar vervoer te komen gezien het feit dat de parkeer gelegenheid schaars is en het betaald parkeren is.

De ontvangst van de workshop is van 13:00 uur. Om 13:30 uur starten we met het programma wat doorloopt tot ongeveer 17:00 uur.  met degenen die het leuk vinden gaan we daarna graag ergens een hapje eten. Mocht je vooraf meer van ons willen weten dan kun je kijken op onze website: www.b-come.nl of contact met ons opnemen."

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Uitnodiging workshop Theatermethodiek”

  1. Hoi,

    Ik heb me al opgegeven. het lijkt me ontzettend leuk. Ik geef regelmatig communicatietrainingen aan mensen die een beetje last hebben van rolverwarring (wat wordt er nu precies in deze situatie van mij verwacht?) en daar zou ik de methodiek heel goed bij kunnen gebruiken.

    Groet,
    Isabelle

Comments are closed.