Valid People nodigt je uit om mee te schrijven aan Businessplan Online!

[ingezonden] Hoi Naamlozen!

De afgelopen maanden ben ik heel druk bezig geweest met een nieuw Valid initiatief, www.validpeople.nl .
Zoals je weet is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen met een lastig lichaam een gelijkwaardige plek op de arbeidsmarkt te bieden. Er zijn een aantal drempels waardoor dat tot nu toe niet goed lukt. Met Valid People, denken wij de oplossing te hebben.

Om daar zeker van te zijn, heb ik jouw hulp nodig! Wij hebben gewoon niet alle wijsheid in pacht en denken dat jouw blik en op en aanmerkingen hierop van belang is, om te bouwen aan een betere wereld!

Op www.validpeople.nl werken wij aan ons Businessplan.

Beetje ongewoon, om het zo aan te pakken, maar wij geloven gewoon heel erg in samen, in plaats te denken dat wij het allemaal wel weten. Mocht je zelf geen tijd hebben om er naar te kijken, zou je het dan asjeblieft willen doorsturen naar mensen voor wie dit relevant zou kunnen zijn? Denk dan aan werkgevers, mensen met een lastig lichaam, beleidsmakers, financiers, studenten etc.

Ik hoop heel erg dat je tijd wilt en kunt nemen om hier wat aandacht aan te besteden!

Met een hartelijke Valid groet,

Nicolette M. Mak

[heb jij ook iets moois te melden, een vraag, een idee, een oproep? Stuur gerust een mailtje naar sanne@oomph.nl. Deze site staat open voor naamlozen om als spreekbuis te gebruiken. Zolang het niet al te commercieel salesy is!]

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Valid People nodigt je uit om mee te schrijven aan Businessplan Online!”

Comments are closed.