Website Bureau Sla heeft gewonnen

Kijk hier voor de uitslaglijst. De tekst op de Archined website: "Publieksprijs: Er zijn uiteindelijk meer dan 1350 stemmen uitgebracht. Vanaf de start van de online stemming was het duidelijk dat sommige architecten sneller of beter in staat waren om hun achterban te organiseren dan anderen. Of de uiteindelijke winnaar vooral een goede netwerker is … Continue reading “Website Bureau Sla heeft gewonnen”

Kijk hier voor de uitslaglijst.

De tekst op de Archined website:

"Publieksprijs:

Er zijn uiteindelijk meer dan 1350 stemmen uitgebracht. Vanaf de start van de online stemming was het duidelijk dat sommige architecten sneller of beter in staat waren om hun achterban te organiseren dan anderen. Of de uiteindelijke winnaar vooral een goede netwerker is die in staat is zijn relaties te organiseren, doet niet ter zake. Ook dat is immers een internetkwaliteit. Wel is het zo dat de verhoudingen tussen de verschillende kandidaten eigenlijk al na een paar dagen min of meer vastlagen en sindsdien ook niet meer wezenlijk zijn veranderd.
De publiekswinnaar is: bureau SLA. Dit bureau kreeg circa 22% van de stemmen.
Het bureau scoorde daarmee twee maal zo hoog als de volggroep van vier bureaus die rond de 10% van de stemmen scoorden (Studio Ramin Visch, Maurer United Architects [MUA], Zo Architecten en UN Studio). Opvallend – en leuk – is het natuurlijk wel dat de keuze van de jury zo afwijkt van die van het publiek."

Peter, gefeliciteerd!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Website Bureau Sla heeft gewonnen”

  1. Dank je wel, Laura!
    Voor iedereen die op onze website heeft gestemd: bedankt! Voor iedereen die niet heeft gestemd: ga snel kijken op onze site, het is de moeite waard!

    Peter

Comments are closed.