10 november naamlooz in Café Kobalt

Aanstaande vrijdag, 10 november. Alweer de volgende Naamlooz. Café Kobalt, Singel 2a. Schuin tegenover Amsterdam C.S. Als je met je rug naar het station staat is het rechts. Je steekt de drukke straat over bij de stoplichten en gaat rechts langs de macstore. Dan steek je de gracht over en op de hoek aan de … Continue reading “10 november naamlooz in Café Kobalt”

Aanstaande vrijdag, 10 november. Alweer de volgende Naamlooz. Café Kobalt, Singel 2a. Schuin tegenover Amsterdam C.S. Als je met je rug naar het station staat is het rechts. Je steekt de drukke straat over bij de stoplichten en gaat rechts langs de macstore. Dan steek je de gracht over en op de hoek aan de overkant is het dan. Link
Van ca 17 uur tot ca 19 uur. Nou ja en de rest weet je. Gewoon komen. Niet aanmelden deze kroeg is groot genoeg. De lieve mensen van Capteijn en Co hebben vorige keer te kennen gegeven dat ze ons heeeeeeeeel erg gaan missen omdat ze ons zo gezellig en leuk vinden maar zo druk als het vorige keer was, dat ging nog nét. Het was wel extreem leuk met dat we de verjaardag van Daan nog gevierd hebben hahahaha. Tot vrijdag!!!!!!!!!!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “10 november naamlooz in Café Kobalt”

Comments are closed.