Willekleurig Festival – 9 tot 12 juli – nieuws

Hallo,

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover:
Het willekleurig festival!
donderdag 9 t/m zondag 12 juli

De kaartjes zijn nu nog €45,- maar als je ze aan de deur koopt €50,- dus koop je kaartje snel!
Kinderen tot 12 jaar hoeven geen kaartje te kopen, voor hen vragen we alleen een donatie, deze kan je aan de deur geven.

–> –> –> –> –> –> –> –>

Het was een onstuimige week rond Willekleurig. Het terrein waar we al sinds november gebruik van wilden maken, bleek toch niet zo idyllisch als we dachten. Aan de overkant van ons terrein stortte afgelopen maand een stuk grond ter grootte van een voetbalveld in het water. Omdat wij het dit jaar graag droog houden zijn we op zoek gegaan naar een andere locatie.

Gelukkig waren de festivalgoden ons gunstig gezind en binnen een paar dagen vonden we een alternatieve locatie- met dank aan Paul Thyencamp van Camping Thyencamp (www.deheemtuin.nl). We zitten nu vlakbij Zuidbroek, in Muntendam op zo’n 23 kilometer van Groningen. Het is een prachtig veld naast de Heemtuin met uitzicht op de ongerepte natuur, goed toegankelijk is  en meer dan genoeg ruimte biedt ook zeker voor je tent! We hebben dit jaar een aantal grote gemeubileerde tenten, waaronder een circustent van 10 bij 12.

Het festival is van 9 t/m 12 juli, maar vanaf maandag 6 juli zijn we aanwezig op het terrein om op te bouwen en ben je welkom om te komen helpen. Vanaf donderdag 9 juli worden er ook maaltijden verzorgd en begint het festival echt!

–> –> –> –> –> –> –> –>

Hoe kom ik er?
willekleurig bevindt zich dit jaar op een fantastisch mooie locatie bij muntendam. je kan er op vele manieren komen, om je een beetje op weg te helpen vindt je hier op de site een aantal manieren.

Het adres:
Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen
Nieuweweg 127
Muntendam

–> –> –> –> –> –> –> –>

Willekleurig survival kit:

We houden van elektriciteit, maar dan wel puur. Alle stroom die voorhanden is, word gegenereerd door zonnepanelen, windmolens de multicycle, of de door jou meegebrachte stoommachine.

Kijk hier voor details betreft wat mee te nemen!

Weer of geen weer — gewoon weer onweerstaanbaar Willekleurig!

www.willekleurig.nl

3 thoughts on “Willekleurig Festival – 9 tot 12 juli – nieuws”

Comments are closed.