Workshop Lifehacking/web2.0 vrijdag 29 feb

Bericht van Sanne Roemen en Jeroen Doensen. Voorafgaand aan de Naamlooz borrel in Den Bosch (www.naamlooz.nl) bieden we een workshop lifehacking / web2.0 aan. Dit in het kader van "present day", een initiatief van New Shoes Today. 29 februari hebben we namelijk cadeau gekregen dus is het cadeautjes dag. Tegenwoordig zijn er talloze mooie concepten … Continue reading “Workshop Lifehacking/web2.0 vrijdag 29 feb”

Bericht van Sanne Roemen en Jeroen Doensen.
Voorafgaand aan de Naamlooz borrel in Den Bosch (www.naamlooz.nl) bieden we een workshop lifehacking / web2.0 aan. Dit in het kader van "present day", een initiatief van New Shoes Today. 29 februari hebben we namelijk cadeau gekregen dus is het cadeautjes dag.

Tegenwoordig zijn er talloze mooie concepten en tools op het web beschikbaar (meestal gratis) die je leven in de informatiemaatschappij makkelijker kunnen maken. Hoe verwerk en absorbeer ik efficiënt informatie? Hoe wend ik mijn netwerk aan om mijn ambities te realiseren? Hoe kan je lifehacking en web 2.0 instrumenten toepassen in jouw dagelijkse praktijk als kenniswerker / beslisser / leidinggevende? Welke tools bestaan er en welke passen het beste bij mij / ons? Hoe gebruik ik RSS, social bookmarking, wiki’s in mijn praktijk? Welke tools zijn er voor online samenwerken? Is het voor mij handig om online (gratis) office software te gebruiken? Welke dan?

Deze onderwerpen komen aan bod in deze workshop die wordt gegeven door Sanne Roemen (www.sanneroemen.nl) en Jeroen Doensen (www.ikregelhetwel.nl). Aansluitend is er vanaf 5 uur een Naamlooz borrel. Naamlooz is borrelen met leuke, nieuwsgierige, creatieve mensen met een open geest.
Het is handig om een laptop mee te nemen.

Aanvang 14.00 uur
Locatie
De Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD ’s-Hertogenbosch
www.verkadefabriek.nl
Kosten: gratis of op waardering achteraf (biertje!)
Max aantal deelnemers: 20

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Workshop Lifehacking/web2.0 vrijdag 29 feb”

Comments are closed.