Zinfo.nl genomineerd voor buzz award

Nadat Peter en Pauline in de prijzen zijn gevallen, is het nu de beurt aan Robbert Zoon van Zinfo.nl. Robbert brengt op zijn site zinvol nieuws en info. Hier zijn oproep: Hallo allemaal, Goed nieuws! Mijn Zinfo website is genomineerd voor de Buzz Award 2006. Wat zijn de Buzz Awards? Een buzzable product wordt gebuzzed. … Continue reading “Zinfo.nl genomineerd voor buzz award”

Nadat Peter en Pauline in de prijzen zijn gevallen, is het nu de beurt aan Robbert Zoon van Zinfo.nl. Robbert brengt op zijn site zinvol nieuws en info. Hier zijn oproep:

Hallo allemaal,

Goed nieuws! Mijn Zinfo website is genomineerd voor de Buzz Award 2006.

Wat zijn de Buzz Awards?

Een buzzable product wordt gebuzzed. Besproken. Aangeraden. Vaak, door veel mensen. Omdat het product, de dienst iets heeft dat erom schreeuwt om doorverteld te worden. Omdat het er prachtig of uniek, bizar uit ziet. Of iets kan dat geen enkel ander product kan. Of omdat het een bijzondere geschiedenis heeft. Of omdat het je leven 2 keer zo makkelijk maakt. Iets dat je absoluut moet en zal doorvertellen aan je vrienden, vriendinnen, collega’s en wildvreemden in de trein. Dat is buzzen.

Op www.buzzawards.nl wordt komende maanden bepaald wat het meest ‘buzzable’ product van 2006 is.

Help je mee om Zinfo te buzzen?

Zinfo is dus genomineerd in de categorie Publicaties en Nieuws en als je wilt, kun jij nu alvast helpen.
Op deze link zie je helemaal onderaan Zinfo staan. Als je bij Is dit buzzable JA antwoordt, verhoogt dit mijn kansen op de Buzz Awards.

Bedankt en uiteraard hou ik jullie op de hoogte.

Groetjes en ik zou zeggen… tot Zinfo!

Robbert Zoon
www.zinfo.nl

 

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.