Zomerstop? Nee hoor, waarom? Naamlooz Groningen 20 juli

Ik kreeg van een paar mensen de vraag of er een zomerstop is. Grappig, had ik nog nooit over nagedacht. Volgens mij is het onmogelijk om iets, dat niets is, te stoppen. Maar dat is natuurlijk een beetje gewauwel. Laat ik het zo zeggen: de Chaplin’s is gewoon open, en ik ben er, en ik … Continue reading “Zomerstop? Nee hoor, waarom? Naamlooz Groningen 20 juli”

Ik kreeg van een paar mensen de vraag of er een zomerstop is. Grappig, had ik nog nooit over nagedacht. Volgens mij is het onmogelijk om iets, dat niets is, te stoppen. Maar dat is natuurlijk een beetje gewauwel. Laat ik het zo zeggen: de Chaplin’s is gewoon open, en ik ben er, en ik heb er met nog wat mensen afgesproken dus ik ben niet alleen. Schuif dus zoals gewoonlijk gezellig aan op 20 juli vanaf 17 uur in de Chaplin’s pub op het Zuiderdiep.
Tot dan, namens Chiel die op vakantie is, Sanne.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Zomerstop? Nee hoor, waarom? Naamlooz Groningen 20 juli”

  1. Ha Sanne!

    Wat jij gewauwel noemt, noem ik filosofie. Interessant! Ex nihilo nihil fit? Denkvoer voor vrijdag – want ik zal, bij leven en welzijn en met ieders zegen, ook langskomen!

Comments are closed.