Input gevraagd voor twee jaar Naamlooz! 13 juli op het Zandvoortse strand

Twee jaar naamlooz alweer! Vorig jaar zaten we op het strand, in de wind, met zand in onze zelfmeegebrachte hapjes. Maar het was heeeeeeeeeeeeeeel gezellig en zand schuurt de maag. Dit jaar is het idee om twee meter naar achteren te gaan zitten en dus IN strandtent Mango’s de borrel te houden. Wanneer wij echter … Continue reading “Input gevraagd voor twee jaar Naamlooz! 13 juli op het Zandvoortse strand”

Twee jaar naamlooz alweer! Vorig jaar zaten we op het strand, in de wind, met zand in onze zelfmeegebrachte hapjes. Maar het was heeeeeeeeeeeeeeel gezellig en zand schuurt de maag. Dit jaar is het idee om twee meter naar achteren te gaan zitten en dus IN strandtent Mango’s de borrel te houden. Wanneer wij echter met een grote groep komen vindt Mango’s het fijn als we reserveren. We kunnen dan ook bijvoorbeeld iets voor het eten reserveren, een buffet of een bbq. Eten zal rond 25 euro p.p. uitkomen, op de website kan je kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn, maar ik zou voorstellen om te kiezen voor buffet of basis bbq.

Nu zal ik dus voor de eerste keer af moeten stappen van het organizonderen!!! Mijn oproep aan jullie is:

  • Kom je de 13e juli naar Zandvoort?
  • Zo ja, met hoeveel mensen?
  • Wil je eten?
  • Zo ja, met hoeveel mensen?
  • Wil je mij dit voor maandag 9 juli alsjeblieft via de reacties hieronder of per mail laten weten?
  • Ken je andere (potentiele) naamlozen, stuur deze vraag aan ze door.

Als ik vrijdag weet of ik wat moet regelen en wat dan wel, dan ga ik dat doen. Als het niet lukt reserveer ik gewoon voor een borrel. Dus de locatie van de Amsterdamse Naamlooz is op 13 juli in ieder geval Strandtent Mango’s in Zandvoort.

Vanuit het station loop je rechtdoor op het strand af, onder lelijke gebouwen door en dan bots je eigenlijk al blind tegen Mango’s aan. Het is nr 15.

Dank vast voor het meedenken!!
Sanne

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.