TheatreJam, improviseren met Marcel Ott

Ik kreeg deze uitnodiging van Marcel Ott: Maandag 9 juli organiseer ik voor de derde achtereenvolgende keer een theater-improvisatieavond, genaamd TheatreJam. Wederom ga ik in samenwerking met een vier tot zestal acteurs die avond improviseren n.a.v. situaties,  die ‘recht uit het leven zijn gegrepen’! Aan de hand van  bepaalde thema’s en onderwerpen gaan wij, onder … Continue reading “TheatreJam, improviseren met Marcel Ott”

Ik kreeg deze uitnodiging van Marcel Ott:

Maandag 9 juli organiseer ik voor de derde achtereenvolgende keer een theater-improvisatieavond, genaamd TheatreJam. Wederom ga ik in samenwerking met een vier tot zestal acteurs die avond improviseren n.a.v. situaties,  die ‘recht uit het leven zijn gegrepen’!

Aan de hand van  bepaalde thema’s en onderwerpen gaan wij, onder presentatie van ondergetekende, scenes maken die ter plekke worden gespeeld.  Het belooft een bonte avond te worden,  aangezien het de laatste Jam van dit seizoen is. Bij deze nodig ik je uit om de TheatreJam bij te wonen en te genieten van 2 uur pure improvisatiespel:

TheatreJam! A live experience!

Wanneer: maandag 9 juli 2007

Aanvang 20:00
Einde 22:00

Toegang: € 7,50

Locatie: Uluru Inspiration Theatre
Adres: Piet Heinkade 199 te Amsterdam

routebeschrijving.

Ben je geinteresseerd, reserveer dan snel, want vol is vol.

Het handigste is om via de mail te reserveren:

theatre@uluru-amsterdam.com

Vriendelijke groet,

Marcel Ott

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.