Naamlooz Utrecht vrijdag 5 november vanaf 17u, Grand Café Maria

a.s. vrijdag 5 november is het weer zover! Jawel, de Naamlooz Utrecht & Omstreken borrel. Je bent wederom van harte welkom!

We starten om 17.00 uur, zoals gebruikelijk is er geen vaste eindtijd. Aan- of afmelden is ook niet nodig en al helemaal niet mogelijk.

nb: voor wie het nog niet wist, vrijdag is het ook (nationale) dag van de dialoog. Voorafgaand aan de Naamlooz borrel kun je meedenken en -praten in seats2meet utrecht over het thema ‘een mooie oude dag’. Aanvang: 14.30 uur. Voor details, kijk hier: http://naamlooz.nl/dag-van-de-dialoog-over-een-mooie-oude-dag-5-november-in-seats-2-meet-utrecht/

daarna ben je ongetwijfeld toe aan een lekker biertje, glaasje fris, of wijntje! Komt dus allen naar:

Locatie Naamlooz Utrecht

Grand Café Maria op de Mariaplaats 50, Utrecht.

Meer info over Maria en de menukaart (tapas en diner): www.mariautrecht.nl

Maria is erg makkelijk te bereiken vanaf het station en de Springhaver parkeergarage is in de buurt.

Vanaf Utrecht CS pak je de uitgang bij de Albert Heijn / Seats2Meet en loop je de stad in. Bij Stairway to Heaven ga je naar rechts en dan loop je er bijna tegenaan. Er zijn overigens 2 ingangen, die naast de bakker op het pleintje is het makkelijkst).

We werken niet meer met betaling achteraf, maar reken je de bestelde drankjes direct aan de bar af, of open een rekenin gop eigen naam. Het personeel is daar niet altijd van op de hoogte, dus help ze evt. een handje.

Tot ziens!

Jeroen Doensen en Peter Westerink5 thoughts on “Naamlooz Utrecht vrijdag 5 november vanaf 17u, Grand Café Maria”

Comments are closed.