Stand-up Inspiration in Groningen

Stand-up Inspiration bestaat sinds eind 2008.
Na flink sparren kwamen we samen met andere denkers tot het idee om de Stand-up podiumvorm te gebruiken voor inspiratie-avonden. Met als resultaat maandelijkse inspiratie-avonden in  Toomler (onder het Hilton in Amsterdam), thuisbasis van Comedytrain.

In mei is de eerste editie in Groningen geweest en op 31 oktober zal Stand-up Inspiration voor de tweede keer in Groningen zijn.
Het format: eens per maand komen er tussen de 5 en de 7 ideeënbedenkers en enthousiastelingen een avond lang ideeën delen on stage. Zonder hulpmiddelen als powerpoint en dergelijke, ‘kaal’ op het podium met alleen een microfoon.
De avonden duren meestal van half negen s’ avonds tot een uur of half 11. Het is geen debat-avond, maar een snelle mix van ideeën en gedachten, waarbij een MC (master of ceremony)de sprekers aan- en afkondigt. Er is plek voor een man of 140 in de zaal.

De onderwerpen zijn breed en gevarieerd, en we kiezen ervoor om van te voren niet aan te kondigen welke sprekers er in de line-up staan. We willen graag publiek dat niet alleen komt om vermaakt te worden, maar om aan het denken gezet te worden en om ideeën te delen en zich met elkaar te verbinden. Elke avond is er na de pauze die halverwege is, ruimte voor de One-minute-of-fame, waarbij een aantal mensen uit het publiek de ruimte krijgen om -heel kort- een idee te vertellen.
Bekijk alle  filmpjes van Stand-up Inspiration via ons videokanaal: vimeo.com/channels/standupinspiration
In dagblad Trouw is een artikel verschenen over Stand-Up Inspiration, lees het hier!

==========================
Inspiratie in het hoge Noorden? Jawel! Op 31 oktober is in Groningen de 22ste editie van  Stand Up Inspiration. Dan wisselen we ideeën uit, en komen bij elkaar om te ontmoeten en inspireren. Ben jij erbij?
Mocht je tips willen over een slaapplek of hotel, mail dan naar standupinspiration@gmail.com

Stand-Up Inspiration Groningen |
31 oktober 2010
Wil je er graag bij zijn op zondag 31 oktober?

Vanaf nu kun je je inschrijven via dereserveerpagina. Vul je voornaam, achternaam, en emailadres in, en vertel ons ook welke film of boek je stil maakt, of juist aanzet om dingen anders te doen.

Inloop:  20.00 uur
Begin:    20.30 uur
Einde:   22.30 uur

Locatie: Platformtheater, Boterdiep 46, 9712 LR, Groningen

Entree: Stand-Up Inspiration werkt 31 oktober op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt wat jij deze avond waard vond. Wat wil jij bijdragen om dit in stand te houden of ervoor te zorgen dat er in de komende edities nog meer mogelijk is?

We hopen je te zien op 31 oktober in Groningen!
==========================

Filmpjes van de afgelopen editie plaatsen we op onze Facebook pagina  zodra ze klaar zijn.

Stand-up Inspiration: Ideeën, gedachten en visies, gebracht door kritische en enthousiaste denkers uit verschillende werelden. Inspiratie en interactie met de zaal.

De avond begint. Je zit in de zaal. Wie komt er op het podium? Welke mensen ontmoet je? Welke ideeën ontvouwen zich vanaf vanavond in je hoofd? Welke verhalen heb je morgen te vertellen? Geniet ervan!

Tweemaandelijks organiseren we Confessions of a Speaker, een platform voor en door sprekers in Toomler Amsterdam. Ben je een spreker, meetingplanner of wil je er graag meer over weten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via
standupinspiration.com/confessions

De eerstvolgende #CONF is op 6 december in Toomler. Mocht je ideeën hebben voor of over deze avonden, sprekers kennen en mee willen denken over wat voor onderwerpen we aan bod laten komen, dank kun je via DIT formulier meedenken, alvast dank!

Kijk voor meer informatie over Stand-up Inspiration op
standupinspiration.com

Unsubscribe: anja@elvenstone.com van deze lijst.

Ons email adres is:
standupinspiraton@gmail.com
Inschrijven voor Stand Up Inspiration kan NIET per email!
Copyright (C) 2010 Standupinspiration All rights reserved

One thought on “Stand-up Inspiration in Groningen”

Comments are closed.